"A gondosan válogatott friss gombát mosás után egyenletes szeletekre vágjuk és alacsony (85 fok) hőmérsékletűre hevített pálmaolajban ropogósra sütjük.Az alkalmazott kíméletes sütési eljárásnak köszönhetően, íz és tápanyagokban gazdag, ropogós gomba chipset kapunk."
A zacskó 50 gr gombát tartalmaz. Érzékeny gyomrúaknak nem ajánlom az egészet egyszerre elfogyasztani.
(Összetevők: gomba, finomított pálmaolaj, glükózszirup, tengeri só, természetazonos aroma, antioxidáns: citromsav)
4 comments:
Kiváncsiságból vettem hasonlót, csak az zöldségchips volt: ehetetlenül édes vmi.
Ennek milyen az íze? Szerencsére ebből a cukrot legalább kihagyták, bár mást azért pakoltak bele.
A házi szárított azért finomabb, nem : )
Számítottam Rád! ;)
Gombaízű. Túlzottan is, a termesztett csiperkéhez képest, dehát nem véletlenül van ott az a természetazonos aroma. Az ötlet mindenesetre jópofa.
És egyébként tényleg, a szárított vargányát szoktam hasonló célból ropogtatni. :) Így mulat egy magyar úr(nő).
És összességében végül is ízlett ez a gombachips?
Különösebben nem ízlett, de rossz sem volt. Ötös skálán a hármast biztos megütné nálam. :)
Post a Comment