Saturday, June 19, 2010

Csiperkés szendvics tökmagolajjal


Még mindig csiperke... Fárasztó nap végén tökéletes gyorsvacsora egy pohár finom száraz fehérborral.

A gombát megtisztítjuk, fél-egy centi vastag szeletekre vágjuk (ízlés szerint) és forró vasserpenyőben kevés olívaolajon mindkét felét megsütjük.
Az elkészült csiperkét elrendezzük egy szelet kenyéren, sózzuk, tökmagolajjal meglocsoljuk, tökmaggal és apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

3 comments:

nagypapi said...

Hm... az én tökmagolajom zöld színű.

Zsuzsa said...

A képen nem úgy jön át, ez bordós zöld színű. 8 napja ütötték.

nagypapi said...

...8 napja ütötték...
Akkor ez 8 napon túl gyógyuló, utána zöld lesz :))