Ha bolond, ne szedd le!
Friday, August 22, 2014

Pirított csirkemáj erdei gombával

›
A resztelt máj kedvelőinek ez a recept is tetszeni fog. Készíthetjük többféle erdei gombával, de ha csak egyféle jutott a kosárba, az sem b...
5 comments:
Saturday, June 07, 2014

Grillezett borjúkaraj (vargányás grillpác)

›
Ehhez a recepthez gombaporra lesz szükségünk, melyet készen is megvásárolhatunk, de legjobb, ha magunk készítjük akár szárított, akár fris...
3 comments:
Sunday, May 06, 2012

Borjúmáj kucsmagombával

›
A tavalyi évnél is jobban megkésve , de végre indul a gombaszezon a blogon, és egyből az ízletes kucsmagombával . Sajnos idén számunkra...
9 comments:
Wednesday, February 29, 2012

Gombavilág

›
Újabb érdekességek, ajánlások a minden február 29-én jelentkező gombás hírcsokorban: A közelgő kucsmagomba szezonra tekintettel elsőként ér...
1 comment:
Tuesday, February 07, 2012

Szarvasgombás ricottagnocchi

›
Régen írtam utoljára szarvasgombás receptet, ezért röviden összefoglalom, mire figyeljünk vele kapcsolatban. Fontos, hogy a gomba minél fris...
2 comments:
Sunday, December 04, 2011

Kifőztük karácsony és karácsonyi erdei gombaleves

›
A Kifőztük gasztromagazin a tavalyi sikeres akció után idén is megjelenteti több mint 80 ünnepi receptet tartalmazó karácsonyi adomány...
2 comments:
Monday, November 14, 2011

Vargányaleves spenóttal, csicseriborsóval

›
Egy új recept régi kedvencem, Hugh Fearnly-Whittingstall szeptemberben megjelent szakácskönyvéből. A River Cottage Veg Every Day! egy veg...
5 comments:
Tuesday, October 25, 2011

Töltött krumpli

›
Régóta nem volt dolgom óriás tölcsérgombával (Clitocybe geotropa) , különösen nem kukacmentessel, de ma egy mogyoróbokor alól vesztükre rám...
5 comments:
Sunday, October 16, 2011

Tintagombás hamis blini

›
A gyapjas tintagomba (Coprinus comatus)  legfinomabb gombáink egyike. Jellegzetes formájáról, pikkelyes, "gyapjas" kalapjáról kö...
3 comments:
Monday, June 13, 2011

Csak egy ötlet

›
Csak egy ötlet, se kép, se recept: petrezselymes újkrumpli, spárga hollandi mártással, és vajon, sóval, frissen őrölt borssal kis lángon épp...
Monday, May 30, 2011

Coq au vin még egyszer

›
Meg sem érkezett és máris rég vége a kucsmagombaszezonnak, ha ilyesmiről idén egyáltalán beszélhetünk. Az elkövetkező gombagazdag hónapok re...
1 comment:
›
Home
View web version

Magamról

My photo
View my complete profile
Powered by Blogger.