tag:blogger.com,1999:blog-25678586.post316739921883280327..comments2024-01-24T06:40:42.790+01:00Comments on Ha bolond, ne szedd le!: Gombás pizza gazdagonZsuzsahttp://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-14559167092330742009-05-29T00:01:53.895+02:002009-05-29T00:01:53.895+02:00Nyitom az ablakot, nem küldenél egy adagot?
Kedves...Nyitom az ablakot, nem küldenél egy adagot?<br />Kedves Zsuzsa, ajándékom van Számodra, látogass meg légyszíves!Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-58315987268170489742009-05-27T21:06:54.265+02:002009-05-27T21:06:54.265+02:00Gonosz, gonosz! :D
Szóval ti nem kalandoztok a ny...Gonosz, gonosz! :D<br /><br />Szóval ti nem kalandoztok a nyugati végeken hétvégén. :(Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-26673312183805284392009-05-27T08:31:20.058+02:002009-05-27T08:31:20.058+02:00Ááá, a háztáji...
semmi különös; hegyoldal, aljába...Ááá, a háztáji...<br />semmi különös; hegyoldal, aljában némi víz, elszórtan fák, a földön meg gomba...:)<br />Talán hét végén fellovagolunk, ott voltak esők a múlt héten.nagypapihttps://www.blogger.com/profile/17107993981520192623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-52401366076677663062009-05-26T20:46:01.473+02:002009-05-26T20:46:01.473+02:00Igen, én is viszonylag vastagra szelem, inkább lel...Igen, én is viszonylag vastagra szelem, inkább lelkileg visel meg, hogy nem friss kerül rá. A pizza szokott lenni az egyik jollyjoker dömping esetén, hogy használjuk fel már gyorsan a maradékot, ne kelljen kidobni. <br /><br />Megnézném magamnak én azt a háztájit...Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-38848032813453778102009-05-26T11:18:26.240+02:002009-05-26T11:18:26.240+02:00A kis hevesi falucskában - ahol a háztájink is van...A kis hevesi falucskában - ahol a háztájink is van :)) - tanultuk, hogy a vargányát 8-10 mm vastagra szelve kell szárítani, így szinte bármilyen fogás készíthető belőle, még rántani is lehet.nagypapihttps://www.blogger.com/profile/17107993981520192623noreply@blogger.com