tag:blogger.com,1999:blog-25678586.post2768920860325512921..comments2024-01-24T06:40:42.790+01:00Comments on Ha bolond, ne szedd le!: Gombacurry - Gucci KariZsuzsahttp://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-6745045574833747212007-11-20T12:13:00.000+01:002007-11-20T12:13:00.000+01:00Ki is fogom próbálni, csak jó lehet. A fűszereket ...Ki is fogom próbálni, csak jó lehet. A fűszereket nem mindig pirítják, és ha mégis akkor sem mindig szárazon, ahogy én is hittem sokáig. És határozottan azt is, hogy a curryhoz szárazon. Mindig tanul az ember...<BR/><BR/>Még olvasni kellene megtanulnom, mert sajnos a vezetéknevét mindig félreolvasom ennek a szegény gombának...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-71208717000489702282007-11-20T12:03:00.000+01:002007-11-20T12:03:00.000+01:00Érdemes kipróbálni, eddig én sem csináltam még, bá...Érdemes kipróbálni, eddig én sem csináltam még, bár a férjem már évek mondja, hogy ki kéne próbálni (és nem is szép tőlem, de pont akkor csináltam, amikor el volt utazva - no, de mit tehetnék, ha egyszer most volt gomba?:) - de lesz ismétlés)<BR/>Vagy valami ízetlenebb fajtából érdemes, akár bolti csiperke, de olyanból, amin van harapni való, pl. szerintem laskából nem biztos, hogy jó, vagy épp egy nagyon aromásból, ha azt akarjuk elnyomni. <BR/>Vargányából semmiképpen nem készíteném!<BR/><BR/>Érdekes, eddig szinte minden indiai recept, amit olvastam, a fűszereket is pirította, azt hittem, így kell! Akkor most eloszlott ez a tévhitem! :)<BR/>Indiai főzőtanfolyamra én is készülök, sok-sok éve voltam egyet, és az nagyon szuper volt.Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/14876159188894070990noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-25678586.post-45815291639764254492007-11-19T08:58:00.000+01:002007-11-19T08:58:00.000+01:00De szép ez a gomba!És valami irtó finom lehet, ez ...De szép ez a gomba!<BR/>És valami irtó finom lehet, ez számomra újszerű megközelítése a gombás ételeknek. <BR/>Egyébként voltam indiai főzőtanfolyamon, ott csak a hagymát pirította a szakács, a fűszereket nem.Anonymousnoreply@blogger.com